Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få flere tips og tricks

De fem fedeste nyheder i Windows 10


Startmenuen er tilbage

…og den er bedre end nogensinde før. Microsoft har forenet genkendelighed med funktionalitet i Windows 10, så det er lige til at springe ind – uanset om du er til tastatur, mus eller touchskærm.

Edge - en ny, hurtigere og bedre browseroplevelse

Internet Explorer er gået på pension, men heldigvis er afløseren klart dens lige – og mere til. Browseren er hurtigere end nogensinde, og har nu fået udvidet funktionalitet, bl.a. en let måde at holde styr på dine adgangskoder på og en læsetilstand, hvor du kan få indholdet uden distraherende reklamer.

Tablet mode – når du har brug for det

Hvis din computer har både tastatur og en touchskærm, så er Windows 10 perfekt til dig. Når du bruger din computer som tablet, så tilpasser Windows sig nemlig automatisk. Og når du har lyst til at bruge din computer som en bærbar, så skifter den automatisk tilbage.

Få mere arbejdsplads

I tidligere versioner af Windows måtte du tilslutte flere skærme, hvis du ville have mere plads at arbejde på. Med Windows 10 ændres dette dog – nu kan du let have flere forskellige skriveborde åbne på én gang.

Det er gratis!

Hvis du kører Windows 7 eller 8 i dag, så kan du køre Windows 10 fra d. 29. Juli – kvit og frit. I samme ånd har vi valgt at udarbejde en gratis opgraderingsguide, der dækker alt fra backup til farven på Windows vinduer. Tilmeld dig blot nyhedsbrevet, så modtager du den lige så snart, det er tid til at opdatere!