Om forfatteren

Naja Marie Aidt (born 24 December 1963) is a Danish language poet and writer.

Læs uddrag
Læs

Zakarias og alle de andre

Lix-tal 17

Zakarias er sur. Han har slet ikke tænkt på, hvor han er gået hen. Pludselig er der bare træer og mørke over det hele. Han snubler fere gange og slår sin fod på en stub. „FAAAAR,” brøler han. Hans råb giver genlyd i skoven, og han hører sit eget ekko. Så bliver der helt stille igen. Bare elgen ikke kommer efter ham. Eller vildmanden, som sikkert også er børne­lokker. „Hjælp mig, far!“ råber han. „Hjælp!“

Læs de gode historier om Zakarias ferie med sin far. Om hans gode ven, Ali. Om hans farmor, der bliver ved at kalde ham Ole. Om en dag fuld af ulykker. Og om hans fødselsdag, hvor han får lige det, han har ønsket sig.

Den anerkendte og prisbelønnede forfatter og digter, Naja Marie Aidt har skrevet de populære historier om Zakarias, som blev udgivet som små selvstændige bøger i 2005. Nu er teksterne blevet skrevet igennem, læsepædagogisk bearbejdet, nyillustreret af Mikkel Straarup Møller og udgivet i denne samlede udgave ”Zakarias og alle de andre” i Læs løs 8.  

Bogen er både velegnet til elevernes selvstændig læsning og litteraturarbejdet i indskolingens og mellemtrinnets danskundervisning.

Find gratis læseforståelsesopgaver under fanen ”Ekstramaterialer” nedenfor.

 

56,25  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal72 Sider
Udgivelsesdato13 dec. 2019
Udgivet afN/A
Sprogdan
ISBN epub9788762519558