Om forfatteren

Daniel Riegels er projektleder i redaktionen ved Libris Digimental A/S med ansvar for dækningen af Apples gadgets og software. Som forfatter har Daniel stået for forlagets iPhone- og iPad-udgivelser siden iOS 6. Derudover har Daniel skrevet og redigeret en lang række andre titler på forlaget.

Daniel er desuden en entusiastisk digital hobbyfotograf og spiller i øvrigt keyboards i forskellige pop/rock-bands. Daniel er født i 1993 og bosiddende i København.

Læs uddrag
Læs

Windows 8 Phone

  • Gennemgang af Windows 8 – den nye brugerflade
  • Kom i gang med at bruge apps
  • Internetbrowseren og det mobile kontor i din smartphone 
  • Billeder, video og musik 
GODT I GANG MED WINDOWS 8 PHONE 

Den største revolution siden Windows

Microsofts nye styresystem, Windows 8, bringer en helt ny brugerflade med sig. Har du anskaffet dig en Windows 8-smartphone kan du finde hjælp og vejledning til at komme godt i gang og bruge den optimalt i dette hæfte.

Vi gennemgår telefonens opbygning og brugerfladen, ligesom du lærer telefonen i din smartphone at kende. Hæftet lærer dig at benytte smartphonens gode mulig- heder for at holde kontakt med dit sociale netværk. Du lærer at hente eller købe apps fra Windows Store, gå på internettet, bruge smartphonens indbyggede kalender, lommeregner og kort, tage billeder og optage video, afspille musik og meget mere.

Du finder også en lang række nyttige tips og råd til at udnytte din Windows-telefon effektivt og få fornøjelse af den. 

99,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato04 mar. 2013
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778532510