Om forfatteren

Jens Koldbæk har arbejdet professionelt med IT i hele sin karriere. Han arbejder nu som datawarehouse-udvikler og -arkitekt i Københavns Kommunes Koncernservice og har tidligere arbejdet som konsulent i en række andre danske virksomheder, bl.a. Nordea, KMD, Mærsk Data, NNIT, CSC og TDC.

Jens har endvidere skrevet en lang række titler for Libris, blandt andet Borger på nettet, Sådan starter du din egen virksomhed, Få styr på sikkerheden i Windows 7 og 8, Kom godt i gang med din pension og mange flere.

Læs uddrag
Læs

Windows 8.1 – Kom godt i gang

  • Kom hurtigt i gang med Windows 8.1
  • Lær om nyhederne i Windows 8.1
  • Tilpas den nye brugergrænseflade
  • Find nye apps til Windows 8.1
Windows 8 er formentlig den mest velfungerende og visuelt flotte version af Windows nogensinde. Med opdateringen Windows 8.1 får du alt det bedste fra de tidligere Windows styresystemer – med genintroduktionen af startknappen, hastigheden fra Windows 8 og en videreudviklet brugergrænseflade.

Windows 8.1 fungerer med dets intuitive og flotte design både til din PC og tablet-computer.

Hæftet er skrevet som en visuel guide. Det vil sige, at det er opbygget som en kogebog, med én enkelt letforståelig guide på hver side. Bliver du pludselig i tvivl om, hvordan du bruger en specifik funktion på din computer, kan hæftet derfor også bruges som et overskueligt opslagsværk.

Med hæftet her i hånden kommer du bedst muligt i gang med fremtidens styresystem, Windows 8.1.
99,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato10 okt. 2014
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778536075
ISBN epub9788778536105