Windows 8.1

Pdf & Epub
Inkl. online adgang
99,00  DKK
LÆR AT BRUGE WINDOWS 8.1

Windows 8 er formentlig den mest velfungerende og visuelt flotte version af Windows nogensinde. Med opdateringen Windows 8.1 får du alt det bedste fra tidligere Windows styresystemer – med genintroduktionen af startknappen, hastigheden fra Windows 8 og en viderudviklet brugergrænseflade.

Bogen her hjælper dig med at blive fortrolig med brugerfladen og de mange standardapps såsom Mail, Kalender og Internet Explorer, der følger med styresystemet. Du lærer at bruge amulet-menuen, som er Windows 8.1's centrale hovedmenu, hvorfra du bl.a. søger, printer og bestemmer indstillingerne for din pc.
Bogen gennemgår Windows 8.1 – lige fra installationen til din helt egen Windows opsætning. Vi ser også nærmere på administrationen af dine filer og mapper, SkyDrive, systemværktøjer og skrivebordsudgaven af Windows 8.1. Endelig kommer vi omkring musikafspilning, billedbehandling, sjove apps du kan skaffe gennem Store og andre underholdende elementer ved Windows 8.1.

Bogen er skrevet som en visuel guide. Det vil sige, at den er opbygget som en kogebog, med én enkelt letforståelig guide på hver side. Bliver du pludselig i tvivl om, hvordan du bruger en specifik funktion på din computer, kan bogen derfor bruges som et overskueligt opslagsværk.

Windows 8.1 fungerer både til din pc og tablet. 
  • Bliv fortrolig med den opdaterede brugerflade
  • Tilpas Windows 8.1 efter dine behov
  • Opslagsværk med letforståelig gennemgang 
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato10 mar. 2014
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778533005
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu