Windows 8

Pdf & Epub
Inkl. online adgang
99,00  DKK
LÆR AT BRUGE WINDOWS 8

Microsofts nye styresystem, Windows 8, bringer en helt ny brugerflade med sig. Bogen her hjælper dig med at blive fortrolig med den nye brugerflade og app-udgaverne af Mail, Kalender, Internet Explorer og mange andre apps. Du lærer at finde og bruge amulet-menuen, som er Windows 8's centrale hovedmenu, hvorfra du blandt andet søger, printer og bestemmer indstillingerne for din PC.

Bogen gennemgår Windows 8 - lige fra installationen til din helt egen Windows opsætning. Vi gennemgår Windows' standard-apps én for én, ligesom du lærer om administration af dine filer og mapper, Skydrive, systemværktøjer, indstillinger og meget mere. Og selvfølgelig også hvordan du finder det gode gamle skrivebord. 

Windows 8 er den største fornyelse i Windows-miljøet siden Windows blev opfundet. Der er massive forandringer, som vil gøre din hverdag med Windows sjovere og bedre. Med denne bog i hånden får du en letforståelig gennemgang af alt det nye, så du hurtigt kommer i gang med at få det bedste ud af Windows 8. 
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato08 apr. 2013
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778532411
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu