Om forfatteren

Sofus Rischel har været redaktør på Få styr på sikkerheden i Windows 8.1 og en række svenske udgivelser – og er forfatter til Få mere ud af Windows 10 og Få mere ud af din computer.

Sofus har altid interesseret sig for computere, it og teknik, og har i en lang række år bygget sine egne computere. Sofus er på forkant med alle nye opdateringer, og besidder et indgående kendskab til de mange udgivelser fra Microsoft. Som alle Libris Digimentals forfattere, er Sofus specialiseret i at formidle komplekse budskaber på en let forståelig og intuitiv måde til gavn for dig og vores mange læsere, som gerne vil have mest muligt ud af teknologien.Jens Koldbæk har arbejdet professionelt med IT i hele sin karriere. Han arbejder nu som datawarehouse-udvikler og -arkitekt i Københavns Kommunes Koncernservice og har tidligere arbejdet som konsulent i en række andre danske virksomheder, bl.a. Nordea, KMD, Mærsk Data, NNIT, CSC og TDC.

Jens har endvidere skrevet en lang række titler for Libris, blandt andet Borger på nettet, Sådan starter du din egen virksomhed, Få styr på sikkerheden i Windows 7 og 8, Kom godt i gang med din pension og mange flere.Læs uddrag
Læs

Windows 10-bogen – Den komplette guide

ALT DET DU KAN MED WINDOWS 10
Denne bog er din garanti for at få mest muligt ud af Windows 10. Vi guider dig igennem opgraderingen fra tidligere Windows-versioner og præsenterer dig for de nye funktioner og finesser i systemet.

"Det Windows du kender, bare bedre" er sloganet for Windows 10, og det siger det meste. Din gamle internetbrowser Internet Explorer er blevet skiftet ud med den helt nye browser Edge. Startmenuen har også udviklet sig og kombinerer den klassiske punktmenu med flise-menuen, vi kender fra Windows 8. Desuden indeholder Windows 10 masser af smarte apps, der taler sammen og gør hverdagen lettere – bla. Kort, Fotos, Mail, Groove Musik, Film & TV og OneDrive.

Alle disse ting kommer bogen rundt om, og derudover lærer du selvfølgelig også hvordan du installerer nye programmer, fjerner gamle programmer, sikrer dine data med automatisk backup, holder hackere på afstand med gratis antivirus og firewall – og meget mere.

Bogen er skrevet til dig, som skal i gang med Windows 10, men ikke ønsker at spilde tid på omveje og frustrationer. Windows 10 formidles ved hjælp af letforståelige og illustrerede vejledninger med én guide på hver side. I stedet for at læse bogen fra ende til anden kan du altså også bruge den som et overskueligt opslagsværk.

99,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato01 dec. 2015
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778537089
ISBN pdf9788778537096
ISBN epub9788778537119