Læs uddrag
Læs

Vision

Det ser ud til, at den berømte dressurrytter Michelle Jensen nu endelig kan være lykkelig. Hun har det hele: et godt hjem, en dejlig kæreste, sine elskede heste og masser af tid til sine venner.

   Men bag facaden er det slet ikke så nemt. Michelle forsøger at få forholdet til sin mor til at fungere, mens hun samtidig kæmper med at skulle bevise over for omverdenen, at hun stadig er dygtig på dressurbanen. 

   Oven i det hele begynder der at komme problemer mellem Michelle og Ryan. Der opstår gnidninger mellem de to, og de har meget svært ved at forstå hinanden. Konflikterne tilspidser yderligere, da Michelle udvikler et særligt venskab med den nye logerende i stalden, beridereleven Jake, der er en rigtig bad boy og kvindecharmør.

Vil forholdet mellem Michelle og Ryan kunne reddes?

Kan Michelle bevise, at hun stadig hører til blandt toprytterne?

Og sidst, men ikke mindst: Hvad i alverden får Michelle til at rejse tilbage til Danmark?      

 

Uddrag af bogen 

Michelle gav ham et kram og skulle lige til at trække sig væk, da han pludselig blev hevet væk fra hende. Hun så forvirret op og fik øje på Ryan. Han var tydeligvis lige ankommet til caféen, for han havde stadig bilnøglerne i hånden. Hun kunne næsten ikke kende ham. Han lignede slet ikke sig selv. Tøjet var sjasket, håret hang, og han havde skægstubbe i ansigtet. Det var dog udtrykket i hans øjne, der var mest forandret; han var mere end rasende.

   ”Jeg sagde, du skulle holde fingrene væk,” råbte han og begyndte at slå løs på Jake, der straks gik til modangreb.

   Michelle trådte forskrækket tilbage, mens hun stirrede på de to kæmpende drenge. Hun var ikke i tvivl om, at Jake var den stærkeste, men hun havde aldrig set Ryan så rasende. Han havde helt mistet besindelsen.      

 

Om forfatteren

JANNIE SCHØNWANDT (f. 1979) er uddannet folkeskolelærer og fjernunderviser ved VUC Syd. Hun har redet, siden hun var fem år, og har som teenager deltaget i stævner på distriktsplan. Hun har tidligere udgivet Illusion i serien om dressurrytteren Michelle Jensen. 

218,56  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal436
Udgivelsesdato05 dec. 2014
Udgivet afmellemgaard
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793270459
ISBN epub9788793270947