Under de stille stjerner

Dette produktet er ikke tilgængeligt
  
Den 15-årige Afsana og hendes familie er flygtninge på flugt fra 90’ernes Kabul, efter at først russerne og dernæst taliban har vendt op og ned på deres liv. De er ombord på den transsibiriske jernbane på vej gennem Rusland mod en uvis fremtid.  

 Afsana fortæller historien om deres rejse væk fra deres velfungerende liv i Kabul og alt, hvad de kender. Men i takt med at Afsanas fortælling udfolder sig, og familiens hemmeligheder afsløres, forstår vi efterhånden, at sandheden er langt mere rystende end først antaget.   

Under de stille stjerner er en fortælling om, hvordan vi skjuler sandheden for dem, vi elsker, og også for os selv, i forsøget på at holde fast i de overbevisninger, som er hele fundamentet for vores liv. Det er også en fortælling om ukuelighed og mod i en turbulent verden, hvor intet er sikkert, men alt er muligt.  

 “Med sine overvejelser over krig, tab, håb og flygtningens grundvilkår, er Under de stille stjerner lige så uundværlig som den er tidløs.” – Irish Independent   

“En fortælling som griber dig fra første side. En verden så opslugende at det er svært at forlade den og vende tilbage til virkeligheden. Det er en smuk roman, som man ærgrer sig over får ende.” – Image Magazine   

Laura McVeigh er opvokset i Nordirland. Hun har studeret sprog ved Cambridge University. I dag bor hun henholdsvis i London og på Mallorca med sin mand og datter.
Udgave1
Trykt sideantal272
Udgivelsesdato31 okt. 2017
Udgivet afHr. Ferdinand
Sprogdan
ISBN trykt bog9788740042337
ISBN epub9788740045475
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu