Boghylde

Udenfor sæsonen

Lydbog
 
185,62  DKK

Lægen Anna Storm er taget til Bornhom for at arbejde 3 måneder på Rønne Sygehus og glæder sig til faglig forandring og til at udforske øen.  

 Ulf Rytter, øens kendte entreprenør, indbringes akut på en af Annas vagter efter han er fundet på et hotelværelse bevidstløs i eget opkast. Ulf dør kort tid efter indlæggelsen og politiet anser det som en naturlig død.   

Med sin sædvanlige sans for mysterier fornemmer Anna dog instinktivt, at der er noget besynderligt omkring Ulfs død. En sær opførsel hos afdødes hustru, mystiske hændelser og rygter i lokalsamfundet, får Anna til at studse.  

Ved et tilfælde møder Anna afdødes datter Lea. Men alle kender åbenbart alle på klippeøen og holder øje med Annas færden. Der er nogen, som gør alt for at forhindre denne kontakt til datteren. Anna begynder at modtage uhyggelige trusler og bliver overfaldet. Alle har det samme truende budskab: Lad Ulf Rytter hvile i fred.    

Befolkningen er ikke venligt stemt overfor den nysgerrige doktor og Annas eneste ven er politimanden Hans. Indtil også han vender hende ryggen.  

Anna Storm har igen stukket hånden i et hvepsebo og tager sagen i egen hånd. Efter nogen søgen opsnapper hun rygter om et bornholmsk broderskab, der dækker over hinanden i en uhyggelig sag, der ikke alene omhandler Ulf Rytters tidligere ugerninger men tilsyneladende også en omfattende lokal skandale, som involverer flere af øens spidser.  

Udenfor sæsonen er Vibeke Manniches femte krimi i serien om Anna Storm   

Lyt
Udgave1
Trykt sideantal240
Udgivelsesdato24 sep. 2015
Udgivet afForlaget Liva
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793253131
ISBN lydbog9788793253377
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu