Titanic ændrede hendes liv – En roman baseret på virkelige hændelser

Køb trykt bog
 
160,88  DKK
Nielsine er nitten år gammel, da hun og kæresten Jens Peter beslutter sig for at drage til Amerika sammen med Nielsines onkel. De har store planer om deres fælles fremtid i det nye land, Amerika, og de er begge fulde af forventningens glæde, da de endelig forlader Danmark.
En kold nat i 1912 bliver Nielsines drømme knust, hun står pludselig alene tilbage og må vende hjem igen. Nielsine må kæmpe imod den indre modstand og vælge livet, som bliver så meget anderledes end det, hun drømte om.

Uddrag af bogen:
”Ferdinand var urokkelig. Han var altid meget afvisende overfor andres ideer, og selv tålte han dårligt at blive modsagt. Ferdinand mente, at det både var spild af tid og penge at rejse til Amerika, og han nægtede at tro på, at forholdene var så meget bedre derover. Nielsine og Ferdinand kunne ikke blive ved med at mødes, de var ikke uvenner på nogen måde, men de delte ikke de samme drømme og havde derfor ikke mere at snakke om.”

”Nielsine sad næsten i mørke og strikkede. Hun fortsatte med at strikke uden at se på klokken. Da det var helt mørkt gik Nielsine ud og hentede tre stearinlys. Hun tændte dem alle tre, så sad hun ganske stille og så på lysene i lang tid. Tankerne kom vidt omkring for igen at kredse rundt om den sidste nat, det sidste farvel, det sidste glimt. Hun kunne høre skriget fra tusinde mennesker, og hun kunne se de ansigter, der skulle have været hendes liv.”

Om forfatteren:
Gitte Olsen er født på Fyn i 1964, hvor hun boede indtil hun og hendes mand i 2008 flyttede til Sdr. Jylland, hvor de sammen driver et kvægbrug.

Udgave1
Trykt sideantal174
Udgivelsesdato16 jan. 2012
Udgivet afmellemgaard
Sprogdan
ISBN trykt bog9788792801722
ISBN epub9788792875037
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu