Solbaderens dagbog

Dette produktet er ikke tilgængeligt
Solbaderens dagbog

Arlene Duvall er tilsyneladende styrtende rig; men hun vil bestemt ikke afsløre for Perry Mason, hvor hun har fået sine mange penge fra. Der er vist ikke rent mel i posen.

Da Arlene ringer til Perry Mason fra det fjortende hul på Remuda-golfbanen og siger, at hun er blevet bestjålet, invi­terer Mason hende op på sit kontor. ”Jamen, jeg har ikke noget at tage på,” svarer den unge dame – og det mener hun helt bogstaveligt. Hendes fars er blevet kendt skyldig i bankrøveri – og nu er alle pengene fra byttet forsvundet sporløst. Selv er hun også blevet frastjålet alt – undtagen sit gode navn og rygte.

Mysteriet om denne henrivende solbader ser ud til at være en sag om et ganske almindeligt tyveri – lige indtil man ved et tilfælde snubler over … et mord?

Erle Stanley Gardner (1889-1970) amerikansk jurist og krimi­forfatter. Han var enormt produktiv – skrev bl.a. omkring firs romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effek­tive sekretær Della Street. Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Califor­nien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato02 nov. 2015
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771289190
ISBN epub9788771745122
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu