Sne over Thorndale

Tag med til Thorndale, og oplev spirende kærlighed og blomstrende haver. Thorndale-serien er forførende feelgood-romaner fuld af hjertevarme og romantik, charmerende miljøer og skønne karakterer. 

Olivia har hverken tid til jul eller kærlighed – hun har en krævende karriere og har før brændt sig på kærligheden. I år tilbringer hun julen i sin fars gamle hus, som skal pakkes ned, fordi han er flyttet. Hendes far har bare glemt at nævne, at hun ikke kommer til at tilbringe tiden der alene …

Mod alle Olivias forventninger viser den uventede gæst sig at være selvsamme mand, som bogstaveligt talt stak af fra hende efter en romantisk aften. Men Tom har ingen andre steder at tage hen, og Olivia er fast besluttet på at lægge den skuffelse bag sig, som hans flugt førte med sig. I stedet vil hun hjælpe ham på ret køl igen.  

Da et voldsomt snevejr rammer Thornedale, tvinges de to gæster inden døre. Kan deres fælles isolation få romancen til slå gnister igen? Eller vil den bare skubbe dem længere væk fra hinanden?

Sne over Thorndale er fjerde selvstændige bind i serien om livet i Thorndale.  
209,96  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal278
Udgivelsesdato03 nov. 2022
Udgivet afPeople'sPress
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772388571