Excel Pivottabeller, VBA og Makroer

Køb trykt bog
Inkl. online adgang
129,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
99,00  DKK
Bruger du Excel meget og har du mange opgaver, som du gerne vil automatisere? Med denne titel lærer du at løse rutineopgaver i Excel hurtigt og effektivt. Lær bla. om pivottabeller, makroer og VBA programmering i VBA. Derudover gennemgås skjulte funktioner og genveje samt indspilning og redigering af makroer.

Du bliver introduceret til den grundlæggende viden om VBA og en samling af Excel redskaber bl.a. makroer, der kan hjælpe med at udføre det hårde arbejde for dig. Du lærer at anvende makrooptageren til at indspille dine første makroer. Dernæst lærer du at redigere i makroernes kodelinje og blive mere fortrolig med VBA.
VBA står for Visuel Basic for Applications og er et programmeringssprog, der er indbygget i Excel. Hvis du har Excel installeret på din computer, er du klar til at programmere i VBA. 

De fleste har hørt om pivottabeller, men få er klar over, hvor effektivt et værktøj det er til at få et hurtigt overblik over store datatunge regneark. Lær at oprette og tilpasse pivottabeller og få styr på de helt grundlæggede teknikker over beregnede felter til konsolidering og analyse af hele datasættet.


Skrevet til begyndere og let øvede i Excel 2016, men kan anvendes til andre Excel versioner.
Udgave1
Trykt sideantal93
Udgivelsesdato11 jun. 2017
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778538833
ISBN pdf9788778538857
ISBN epub9788778538864
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu