Boghylde

Netværksledelse – En introduktion til peer-to-peer i ledelse og organisationer

Køb trykt bog
 
93,75  DKK
Netværksledelse er en invitation til dig om at træde ind i et nyt scenarie og en ny virkelighed – som venter lige rundt om hjørnet, uanset om vores organisationer er parate til det eller ej.  

Begrebet P2P (peer-to-peer) stammer oprindeligt fra IT-verdenen, hvor det betegner et netværk af jævnbyrdige knudepunkter. I et P2P-netværk er information decentraliseret og kan frit sendes og modtages. Denne bog ser på implikationerne for ledelse og organisation i en verden, hvor P2P-arkitekturen bliver stadig vigtigere.

I en P2P-organisation er strukturen flad. Interaktioner og udvekslinger skaber relationel dynamik, og alle er indbyrdes afhængige og har samme ansvar for helheden. Spørgsmålet er ikke længere, hvem der bestemmer, men hvad der skal gøres. Samarbejdet mellem jævnbyrdige aktører om at udføre fælles opgaver for at nå frem til det fælles bedste bliver dermed langt væsentligere end traditionelle statusbetegnelser som ”leder” eller ”medarbejder”. 

Netværksledelse vækker eftertanke, rejser spørgsmål og giver inspiration til at afprøve nye muligheder inden for ledelse og organisationsdesign.  

Denne bog vil blive et vigtigt og meget aktuelt bidrag til ledelseslitteraturen. Peer-to-peer-ledelse er fremtiden.”                                           
Edgar H. Schein, Professor Emeritus, MIT
Udgave1
Trykt sideantal144
Udgivelsesdato28 nov. 2014
Sprogeng
ISBN trykt bog9788771581065
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu