Mord i Rio

Dette produktet er ikke tilgængeligt
Den unge dansker Frederik Jersild er mellem jobs. Da en gammel ven forærer ham en ferierejse ti l Rio de Janeiro, slår han ti l. Første aft en i Rio bliver han overfaldet. Historien gentager sig dagen efter. Jersild er bekymret. Han tør ikke længere udelukke, at han bliver forfulgt.   

"Mord i Rio er en barsk og spændende krimi med en overrumplende slutning." 
(Euro-Posten) 

"Det interessante er at følge hovedpersonen, Jersild, som turist løbe spidsrod mellem livsfarlige ludere, livsfarlige transvestitter, livsfarlige betjente og livsfarlige banditios i det hele taget. Sådan er Rio." 
(Berlingske Tidende) 

"Thieles stil er visuel, nærmest filmisk og romanens episodiske komposition gør den faktisk velegnet til at blive oversat til et filmlærred. Og skulle en filmproducent få den samme idé, så glæder jeg mig til at se en tempofyldt spændingsfilm." 
(Flensborg Avis) 

"Som i 'Døden har en dårlig smag' møder vi her en velskrivende Jan Thiele, der både skriver kort, koncist, malende og rammende i sine miljø- og personbeskrivelser." 
(KulturNyt, Danmarks Radio) 

Om forfatteren Jan Thiele (født 1957) har skrevet en lang række spændingsromaner, bl.a. ”Døden …”-serien med  Frants Hjejle som hovedperson.
Udgave1
Trykt sideantal148
Udgivelsesdato16 mar. 2015
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771288414
ISBN epub9788771744545
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu