M for mord

Dette produktet er ikke tilgængeligt
M er for familien Malek. Firmaet Malek Construction, som omsætter for over 40 millioner dollars, er fra det rene ingenting blevet til en af Californiens tre største virksomheder – og en af de få, der stadig er ejet af en familie. De fire sønner i Malekfamilien er snart midaldrende, og de står til at arve en kæmpe formue. Men det er fire meget forskellige mænd, med meget forskellige temperamenter og meget forskellige behov. De holder kun sammen på grund af blod og penge. Altså lige bortset fra den ene bror, som forsvandt atten år tidligere.    

M er også for Millhone, som bliver hyret til at finde den forsvundne bror, som var familiens sorte får.    
M er for Minder. De triste minder om en familie i kamp: Den fortabte søn vil bestemt ikke blive budt velkommen i familiens skød.    
M er for Mord. Det alt for almindelige resultat af familiehad …     

Om forfatteren: Sue Grafton, f. 1940, amerikansk forfatter, der har vundet stor popularitet med sine femikrimier om den kvindelige privatdetektiv Kinsey Millhone, der går i brechen for sine overvejende kvindelige klienter i Californien. Serien af romaner følger alfabetet og blev indledt med "A" Is for Alibi (1982, da. A for alibi, 1991)
Udgave1
Trykt sideantal342
Udgivelsesdato05 dec. 2014
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771286427
ISBN epub9788771285987
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu