LinkedIn - for virksomheder

Køb trykt bog
Inkl. online adgang
99,00  DKK
Køb Pdf (e-bog)
 
163,12  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
99,00  DKK
LinkedIn er blevet det foretrukne sociale medie for så vidt angår folks karrierer og deres professionelle netværk. Det betyder, at det både er attraktivt for individer og for virksomheder at have en profil på LinkedIn. LinkedIn har knap 300 mio. brugere. Dertil kommer, at størstedelen af virksomheder, både i Danmark og i resten af verden, allerede er til stede på LinkedIn. 

Stort set alle virksomheder, store som helt små, kan drage fordel af at have en virksomhedsprofil på LinkedIn. Så hvis din virksomhed ikke allerede har en profil, eller hvis I ikke bruger den aktivt, bør I begynde på det. I dette hæfte lærer du alt lige fra hvordan du opretter en virksomhedsprofil, til hvordan du annoncerer på LinkedIn eller opretter og administrerer grupper.

LinkedIn tilbyder en række muligheder for virksomheder, og udnyttes de bedst muligt, kan virksomheder bruge LinkedIn til vækst af eksisterende forretning, erhvervelse af nye kunder samt rekruttering. LinkedIn er også et godt sted for virksomheder at brande sig både overfor kunder, kundeemner og potentielle medarbejdere.

Den mest kendte og prominente løsning er virksomhedsprofilen, men der er en række andre ting, virksomheder også kan gøre for at udnytte LinkedIn optimalt. Alt dette kigger vi på i dette hæfte. 
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato02 jun. 2014
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778533920
ISBN pdf9788778534743
ISBN epub9788778534750
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu