Jeg er en, der kan sige sådan!

Køb trykt bog
 
189,86  DKK
Sidste år modtog Anita Furu Bogforums debutantpris for Mit halve liv – en stærk og rørende roman om den jødiske flygtningepige Ruth, der som 6-årig bliver adopteret fra Rusland til Danmark.    

Nu er Anita Furu klar med en selvstændig opfølger – Jeg er en, der kan sige sådan! Ruth er blevet 73 år, og hendes handlekraftige datter Inge presser på for, at Ruth, før det er for sent, tager kontakt til de søskende, hun blev skilt fra som lille. 

Ruth og Inge tager til England og møder Ruths storesøster og storebror, der også blev bortadopterede, men Ruth kæmper med modstridende følelser. Hendes søskende har detaljerede minder om barndommen i Rusland, mens Ruth næsten intet husker.

Kan man række henover de år, der er mistet? Og hvad skete der med den ældste storebror Isak, som blev tilbage i Rusland, men lovede at hente sine søskende og tage dem med til Amerika? 

Ruth får sat relationerne til sine nærmeste på prøve – som søster, men også som mor, mormor og veninde.     

Romanerne om Ruths liv er inspireret af Anita Furus familiehistorie. Men forfatteren tager sig friheden til i fiktionen at lade det uskete ske – da virkelighedens Ruth ville tage kontakt til sine søskende, var det for sent.  
Udgave1
Trykt sideantal185
Udgivelsesdato07 nov. 2019
Udgivet afGladiator
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793658370
ISBN epub9788775694709
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu