Om forfatteren

Daniel Riegels er projektleder i redaktionen ved Libris Digimental A/S med ansvar for dækningen af Apples gadgets og software. Som forfatter har Daniel stået for forlagets iPhone- og iPad-udgivelser siden iOS 6. Derudover har Daniel skrevet og redigeret en lang række andre titler på forlaget.

Daniel er desuden en entusiastisk digital hobbyfotograf og spiller i øvrigt keyboards i forskellige pop/rock-bands. Daniel er født i 1993 og bosiddende i København.

Læs uddrag
Læs

iPad - iOS 8

  • Intro til alle de grundlæggende funktioner i din iPad
  • Nyttige tips og tricks
  • Kan både bruges til iPad og iPad Mini

KOM FLYVENDE FRA START MED DIN iPAD
iPad'en er verdens mest populære tablet - med god grund. Den er nemlig et fantastisk værktøj, der kan gøre en masse ting lettere i hverdagen. 

Men hvordan gør man egentlig? Det kan du læse alt om i dette hæfte, der hjælper dig godt fra start med din iPad. Du vil bl.a. lære at bruge apps, at skrive med det virtuelle tastatur, at gå på nettet, at håndtere e-mails og at bruge Facebook. 

Vi tager udgangspunkt i det spritnye styresystem til iPad, iOS 8, som byder på en masse nye spændende funktioner, som du kan gøre brug af i din hverdag. Har du en ældre version af iOS, kan du gratis opdatere til det nyeste (lær hvordan i hæftet). 

Hæftet er opbygget som en kogebog, med én letforståelig guide på hver side. Hæftet kan derfor også bruges som et overskueligt opslagsværk, når du bliver i tvivl om, hvordan du bruger en funktion på din iPad. 

Hæftet er baseret på bestseller-udgivelsen iPad Bogen - Den komplette guide til iOS 8.
99,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato30 okt. 2014
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778536150
ISBN epub9788778536174