Om forfatteren

Daniel Riegels er projektleder i redaktionen ved Libris Digimental A/S med ansvar for dækningen af Apples gadgets og software. Som forfatter har Daniel stået for forlagets iPhone- og iPad-udgivelser siden iOS 6. Derudover har Daniel skrevet og redigeret en lang række andre titler på forlaget.

Daniel er desuden en entusiastisk digital hobbyfotograf og spiller i øvrigt keyboards i forskellige pop/rock-bands. Daniel er født i 1993 og bosiddende i København.

Læs uddrag
Læs

iPad-bogen

iOS 8

  • Lær alt om din iPad og dens indbyggede apps
  • En instruktion på hver side – nemt og overskueligt
  • Dækker styresystemet iOS 8, som kan hentes gratis til alle nyere iPads
Alt det, du kan med din iPad

En iPad er og kan mange ting. Den kan være en smart erstatning for en bog, en kalender, en notesblok eller et fotoalbum. Den kan være et fantastisk og kreativt legetøj eller et uerstatteligt arbejdsredskab.

I denne bog finder du alt det, du skal vide for at få mest ud af din iPad og dens indbyggede apps. Vi gennemgår alt fra den grundlæggende betjening af brugerfladen, til hvordan du kommer videre med kreative og avancerede funktioner. Undervejs vil du finde masser af nyttige tips, der kan gøre livet lidt lettere i det daglige arbejde med de forskellige apps.

Bogen tager udgangspunkt i iOS 8, som er det nyeste styresystem til iPad, iPhone og iPod touch. Opdateringen til iOS 8 byder på en masse små finjusteringer, der gør systemet nemmere og hurtigere at arbejde med. Især er der sket fornyelser i måden, dine Apple-enheder kan arbejde sammen på. Opdateringen kan hentes ganske gratis, hvilket også gennemgås i bogen.

Bogen er skrevet som en visuel guide. Det vil sige, at teksten er opbygget som en kogebog, med én simpel, illustreret vejledning på hver side. Bogen kan derfor let fungere som et overskueligt opslagsværk.
iPad-bogen – Den komplette guide til iOS 8 dækker alle nyere iPads, som er kompatible med det nye styreystem. 

99,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato17 okt. 2014
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778535993
ISBN epub9788778536013