Om forfatteren

Jeff Jarvis (born July 15, 1954) is an American journalist, professor, public speaker and former television critic. He advocates the Open Web and argues that there are many social and personal benefits to living a more public life on the internet.

Læs uddrag
Læs
Download Pdf
Download uddrag

Hvad ville Google gøre?

Hvad Ville Google Gøre? er lige dele profeti, tankeeksperiment, manifest og overlevelsesmanual. Det er en bog, hvor forfatteren Jeff Jarvis ruller Googles udvikling baglæns for at uddrage 40 klare og enkle regler at styre og leve efter i den nye åbne tidsalder baseret på netværk og foræringsøkonomi.

Han kaster lys over internetgenerationens nye verdenssyn; hvordan det udfordrer og nedbryder men også åbner for et utal af nye muligheder. Hans praktiske og ikke mindst visionære udredning giver dig god indsigt i, hvordan alle – virksomheder, regeringer, stater og enkeltpersoner – kan og skal udvikle sig i Google-tidsalderen for ikke at tabe terræn.

Jarvis foretager en række tankeeksperimenter, hvor han bl.a. forestiller sig en bil, der er designet af bilisterne selv og et globalt universitet, hvor de studerende designer deres eget pensum. Han ser passagererne i et fly som et socialt netværk, og han drømmer om en open source-restaurant, hvor kunderne bidrager med opskrifter og ideer til menukortet. Derudover gennemgår han helt konkret en række industrier og institutioner, der hurtigt vil kunne drage nytte af bogens centrale spørgsmål. Resultatet er en forbløffende, bevidstgørende bog, der i sidste ende slet ikke handler om Google, men om dig.

Jeff Jarvis er journalist, internetguru og pioner inden for blogging-genren, og du kan bl.a. møde ham på hans blog BuzzMachine.

199,00  DKK
Køb trykt bog
 
50,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantal302
Udgivelsesdato12 apr. 2010
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778438942
ISBN pdf9788778531612