Om forfatteren

Mange fotointeresserede kender John Nyberg som HDR-teknikkens ivrige og varme fortaler, både herhjemme og i udlandet. På fotosites som istock.com, fotolia.com, sxc.hu og rgbstock.com henter fotoglade mennesker Johns billeder næsten 1.000 gange om dagen.

John har været aktiv med fotografering i mange år, og det er de mange praktiske erfaringer, der nu danner grundlaget for hans bøger om fotografering. Målet er ikke at skabe mesterfotografer, men at give inspiration og at gøre os alle sammen lidt bedre til at fange og fastholde lige netop det, vi gerne vil have på billedet.

På John Nybergs hjemmeside www.hdrfoto.dk kan du få flere fif og meget andet.

Læs uddrag
Læs

HDR

High dynamic range fotografering

Med dette hæfte kommer du i gang med HDR, og hvis du i forvejen kender til HDR, får du stadig mange gode tips. John Nyberg, som jævnligt holder kurser og foredrag om HDR-fotografering, stiller nemlig skarpt på, hvordan du tager og efterbehandler billeder, så du skaber nogle misundelsesværdige billeder.  Mere præcist får du en forståelse for teorien bag HDR, du får viden om det udstyr der kræves for at skyde HDR-billeder, du lærer om arbejdsgangen, og du får vist hvordan du efterbehandler dine billeder i Photomatix 4.1. Desuden får du gode generelle råd om kameraer og ekstra-udstyr som stativer, og du får tips til motiver samt komposition. Alt dette og meget mere kan du læse om i dette uundværelige hæfte for alle med interesse i HDR-fotografering.
40,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantal128
Udgivelsesdato01 mar. 2012
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778530677