Om forfatteren

Anne Sofie Olesen er uddannet multimediedesigner fra Københavns Erhvervsakademi. Til daglig arbejder hun som IT-supporter, og har dermed stor erfaring i at videreformidle viden på en nem og forståelig måde.

Anne Sofie har desuden en brændende interesse for grafisk design og har i en årrække arbejdet freelance med grafik og webdesign.Om forfatteren

Daniel Riegels er projektleder i redaktionen ved Libris Digimental A/S med ansvar for dækningen af Apples gadgets og software. Som forfatter har Daniel stået for forlagets iPhone- og iPad-udgivelser siden iOS 6. Derudover har Daniel skrevet og redigeret en lang række andre titler på forlaget.

Daniel er desuden en entusiastisk digital hobbyfotograf og spiller i øvrigt keyboards i forskellige pop/rock-bands. Daniel er født i 1993 og bosiddende i København.

Om forfatteren

Anders Bennekou er uddannet multimediedesigner og bachelor i Digital Konceptudvikling ved Erhvervsakademi Sjælland, Campus Køge. Til daglig arbejder han som selvstændig og har stor erfaring med udvikling af hjemmesider og design af grafisk materiale. Derudover har han i en periode arbejdet freelance for DTU Elektro – Institut for Elektroteknologi.

Anders har en stor interesse for konceptudvikling, servicedesign og usability, som han mener er nogle af de vigtigste forudsætninger i forhold til skabelsen af kreative og digitale produkter og platforme.

Læs uddrag
Læs

Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesign

Adobe Creative Cloud CC

Alt du behøver at vide om Adobe Creative Cloud.

Skab bøger, illustrationer og tryksager af professionel kvalitet med de grafiske programmer i Adobe Creative Cloud. Adobe er verdens førende producent af software til grafik, foto- og videoredigering. Med denne bog lærer du at arbejde smartere med de seneste udgaver af programmerne Photoshop CC, InDesign CC og Illustrator CC. Lær alt om hvordan Photoshop CC bruges til alt fra simple justeringer af billeder til hvordan du kan bruge redskaber som kloning og pensler til at finjustere grafik og foto ned til mindste detalje. Få mere ud af InDesign CC ved at lære om programfaciliteter som master-sider, listeopstillinger, fodnoter og tastaturgenveje. Få tips og tricks til design af tryksager, og hvordan du får det bedste resultat ved publicering af bøger, e-bøger, brochurer, plakater, visitkort mm. Vi gennemgår også Illustrator CC, som er et tegneprogram til udarbejdelse af tegninger, logodesign, wireframes til hjemmesider og meget mere. Du lærer hvordan du nemt og effektivt kan opbygge forskellige former for illustrationer. I Illustrator CC arbejder du med vektorgrafik. Det har den fordel, at det kan skaleres i uendelighed uden tab af kvalitet. Hver enkelt side beskriver en enkelt funktion i det pågældende program. Du kan derfor bruge bogen som et opslagsværk. Gennem letforståelige instruktioner får du for eksempel styr på hvordan du deler billeder, filer og andet indhold med Adobe Creative Cloud. Skrevet til begyndere såvel som øvede med lyst til at arbejde kreativt.
249,00  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal300
Udgivelsesdato20 dec. 2017
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778539212