Google Fotos – Få styr på dine billeder

Køb trykt bog
Inkl. online adgang
129,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
99,00  DKK
Google Fotos er et gratis og meget populært billedprogram, som du både kan bruge fra din telefon, tablet og computer. Med Google Fotos kan du nemt og hurtigt finde, dele og redigere dine billeder –  uanset om du tager hurtige billeder med et mobilkamera eller professionelle portrætter med et digitalt spejlreflekskamera.

Vi guider dig sikkert gennem programmets mange muligheder. Lær eksempelvis at overføre billeder automatisk fra din telefon til din computer samt foretage automatisk sikkerhedskopiering. Derudover viser vi hvordan du organiserer billeder og videoer ved brug af albums, mapper og ikke mindst den geniale ansigtsgenkendelsesfunktion.

Optimer dine billeder ved at tilføje filtre, justere farver eller bring dem til live ved at lave en collage, animation eller film med programmets indbyggede redigeringsmuligheder og underlægningsmusik.

Vi gennemgår også hvordan du nemt og sikkert kan dele dine billeder med familie og venner med få klik. Integration med Google Drev og fremvisning på dit TV med Google Chromecast hjælper også med at du får meget mere ud af Google Fotos.

Inkluderer gratis online adgang til hæftet.
Udgave1
Trykt sideantal96
Udgivelsesdato11 jul. 2016
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778537935
ISBN pdf9788778537942
ISBN epub9788778537959
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu