Om forfatteren

Peter Jensen er cand.it fra IT-Universitetet i København med speciale i design, kommunikation og medier. Han har desuden en bachelor i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.

Peter arbejder professionelt som art director, grafiker, illustrator, designer m.m. Han har arbejdet med både webudvikling, flash-design, DTP, 3D samt koncept- og spiludvikling. Peter har også skrevet iPad-bogen, Office 2011 til Mac og bøgerne om styresystemet i Mac, Mac OS X Lion og Mac OS X Mountain Lion.

Læs uddrag
Læs

Godt i gang med Outlook 2011 til Mac

  • Brugerfladen og tilpasning af denne
  • Få overblik over de mange funktioner i Outlook - og lær at bruge dem
  • Få styr på dine mails, kontakter og kalendere
OUTLOOK 2011 TIL MAC

Den nyeste Mac-version af verdens mest anvendte mailprogram

Som Mac-bruger kan du sagtens benytte Outlook som din e-mail-klient. Microsofts mail-program er verdens mest benyttede, og gør det nemt at holde styr på mails, kontakter og kalendere.

Hæftet gennemgår en lang række funktioner i Outlook, og hjælper dig med at komme hurtigt i gang med at bruge Outlook på din Mac. Udover de helt basale funktioner som at læse og sende emails, gennemgår hæftet blandt andet, hvordan du signerer dine mails, opsætter filtre, undgår spam, kategoriserer dine mails, opsætter autokorrektur og administrerer dine kontakter.

Så hvad enten du er erfaren eller helt ny bruger, vil du med garanti få glæde af dette hæfte. 

99,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato12 sep. 2012
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778532114