Om forfatteren

Daniel Riegels er projektleder i redaktionen ved Libris Digimental A/S med ansvar for dækningen af Apples gadgets og software. Som forfatter har Daniel stået for forlagets iPhone- og iPad-udgivelser siden iOS 6. Derudover har Daniel skrevet og redigeret en lang række andre titler på forlaget.

Daniel er desuden en entusiastisk digital hobbyfotograf og spiller i øvrigt keyboards i forskellige pop/rock-bands. Daniel er født i 1993 og bosiddende i København.

Læs uddrag
Læs

Godt i gang med Mac

Ved hjælp af letforståelige vejledninger lærer du smarte genveje og funktioner at kende, som kan spare tid for dig i hverdagen. Du bliver fortrolig med logikken bag Mac'ens styresystem og de mange smarte, små programmer, f.eks. Spotlight, Mission Control, Launchpad, AirDrop, AirPlay, iCloud og Meddelelsescenteret.

Med dette hæfte bliver du fortrolig med fotos, internet, mail, kalender, musik, backup og meget mere. Alle kan være med, hvad enten du er helt ny på Mac, eller har brugt systemet i længere tid.

Hæftet gennemgår også de nye funktioner i den seneste udgave af styresystemet til Mac, OS X El Capitan, hvor det bl.a. er blevet lettere at arbejde med flere programmer på skærmen ad gangen med funktionen Split View. Samtidig er det indbyggede notatprogram blevet meget bedre, og understøtter nu håndtegninger, afkrydsningslister, vedhæftede filer og meget mere.

Opdateringen til El Capitan kan hentes gratis til alle nyere Mac-computere via programmet App Store, som du også kan læse mere om i hæftet.

Har du lige købt din første Mac-computer? Eller er du aldrig rigtig kommet videre med computerens mange muligheder? Så er dette hæfte lige noget for dig.
99,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato27 nov. 2013
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778532848
ISBN pdf9788778537348
ISBN epub9788778537355