Læs uddrag
Læs

Fra notatblokken

Notatblokken skaber fokus. Nogle har den på elektroniske medier og kan ikke leve uden deres devices. Forfatterens notatblok er ofte et tilfældigt stykke papir eller en blok, hvor en idé bliver til en fortælling. Naturligvis er der altid en blyant, en kuglepen eller en pc inden for rækkevidde.    
At skrive idéer bliver ofte til mere end en lap papir, hvilket Fra notatblokken er et eksempel på, når sanserne bliver påvirkede.    
Vi har alle en fortælling. Nogle glemmer i alderdommen deres fortælling, og andre ønsker at glemme deres fortælling. Den fysiske eller digitale notatblok er et godt redskab, som for mange er som et hjælpemiddel til at huske og formidle deres fortælling eller oplevelse. I den elektroniske tid er der også mulighed for video- eller billednotater, men notatblokken eller papirlappen kan man bringe med sig overalt og fysisk fæstne sine tanker og oplevelser.     

Uddrag af bogen   

Notatblokken   
Ny almanak træder i kraft 
om en måneds tid 
sådan fortsætter cyklus år efter år 
vi fyldes af tanker 
ofte påvirket af medier 
almanakken er for os alle 
struktur og mere tid 
mit budskab er 
at nyde livet   

(100-årsdagen for slutning af 1. Verdenskrig)     

Om forfatteren    
Jytte Lund Larsen (f. 1951) er uddannet cand.pæd. i tysk, pædagogik, suppleret med sidefag i psykologi og freelancejournalist (DJ). I små ting ligger der også refleksioner over mennesker i natur og kultur. En rejse til Bali giver anderledes oplevelser end en vandring ved den jyske vestkyst, men fælles er netop de små begivenheder, der kan sætte spor i hukommelsen og ubevidst præge den næste oplevelse, hvilket kommer til udtryk i Fra notatblokken. Digtsamlingen er forfatterens femte digtsamling. Andre er: Mellem-rum, Livsgrønt, Samfølelse og Folk og deres biler. Forfatteren har udgivet fagbøger i psykologi, tysk og dansk og en novellesamling om unge.
Udgave1
Trykt sideantal76
Udgivelsesdato08 jul. 2019
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772184814
ISBN epub9788772185408