Læs uddrag
Læs

Få styr på sikkerheden i Windows 7 og 8

I takt med at mere og mere af vores liv ligger på vores computere og på nettet, er det blevet vigtigere end nogensinde før at værne om disse informationer. Heldigvis er det i dag muligt at gardere sig mod målrettede angreb og forebygge sikkerhedsrisici kun ved hjælp af en smule sund fornuft og et overblik over de sikkerhedsmuligheder, du har til rådighed i Windows. Det er netop det, dette hæfte kan tilbyde dig. 

Truslerne er mange: f.eks. har mange deres kreditkortoplysninger knyttet til deres online-konti, bl.a. for at købe apps og lignende. Hvis nogen opsnapper dine login-oplysninger, kan de således hurtigt gå i gang med at tømme din bankkonto. Det behøver dog ikke altid at handle om penge - måske har du bare følsomme oplysninger liggende, som du ikke vil have, at uvedkommende tilgår? Windows er allerede fyldt med indstillinger og programmer, der hjælper dig med at forhindre angreb på din personlige oplysninger, så der er absolut ingen grund til ikke at lære at udnytte dem. 
Dette hæfte giver dig dog også den viden, du skal bruge, hvis uheldet er ude, og spyware eller virus alligevel har inficeret din computer. Du lærer altså også, hvordan du kan fjerne ondsindet software, og hvordan du lettest kan gendanne dit system, hvis det går rigtig galt. 

Ved både at forhindre og fikse problemer giver dette hæfte dig altså alt, du har brug for at beskytte dig selv og dine personlige oplysninger. 
99,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato20 feb. 2015
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778536310
ISBN pdf9788778536327
ISBN epub9788778536471