Om forfatteren

Sofus Rischel har været redaktør på Få styr på sikkerheden i Windows 8.1 og en række svenske udgivelser – og er forfatter til Få mere ud af Windows 10 og Få mere ud af din computer.

Sofus har altid interesseret sig for computere, it og teknik, og har i en lang række år bygget sine egne computere. Sofus er på forkant med alle nye opdateringer, og besidder et indgående kendskab til de mange udgivelser fra Microsoft. Som alle Libris Digimentals forfattere, er Sofus specialiseret i at formidle komplekse budskaber på en let forståelig og intuitiv måde til gavn for dig og vores mange læsere, som gerne vil have mest muligt ud af teknologien.Jens Koldbæk har arbejdet professionelt med IT i hele sin karriere. Han arbejder nu som datawarehouse-udvikler og -arkitekt i Københavns Kommunes Koncernservice og har tidligere arbejdet som konsulent i en række andre danske virksomheder, bl.a. Nordea, KMD, Mærsk Data, NNIT, CSC og TDC.

Jens har endvidere skrevet en lang række titler for Libris, blandt andet Borger på nettet, Sådan starter du din egen virksomhed, Få styr på sikkerheden i Windows 7 og 8, Kom godt i gang med din pension og mange flere.Om forfatteren

Jens Koldbæk har arbejdet professionelt med IT i hele sin karriere. Han arbejder nu som datawarehouse-udvikler og -arkitekt i Københavns Kommunes Koncernservice og har tidligere arbejdet som konsulent i en række andre danske virksomheder, bl.a. Nordea, KMD, Mærsk Data, NNIT, CSC og TDC.

Jens har endvidere skrevet en lang række titler for Libris, blandt andet Borger på nettet, Sådan starter du din egen virksomhed, Få styr på sikkerheden i Windows 7 og 8, Kom godt i gang med din pension og mange flere.

Læs uddrag
Læs

Få mere ud af Windows 10

Anniversary opdatering

Lær alt om de vigtigste funktioner i Windows 10. Vi gennemgår alle de vigtigste nye funktioner, herunder specielt nyhederne i Anniversary Update, og du finder masser af tips og tricks til, hvordan du kan arbejde smartere med computeren. Vi tager også et kig på de nye funktioner i internetbrowseren Microsoft Edge, synkroniserings- og cloudlagringstjenesten OneDrive og hvordan Windows 10 fungerer på nyere computere med touchskærme. Lær desuden hvordan du nemt håndterer e-mails og din kalender samt navigerer og organiserer filer på en smart måde.

Visuelle guides sikrer, at du får mest muligt ud af de spændende nye funktioner. 

Få masser af tips og tricks til, hvordan du får det bedste ud af Windows 10. Lær alt om, hvordan du smartest håndterer e-mails, kalender, installerer programmer, fjerner gamle programmer, foretager automatisk backup, holder hackere på afstand med gratis antivirus og firewall, og meget, meget mere.

Online version af hæftet medfølger  gratis - inklusiv ekstra 30 sider om sikkerhed.
40,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantal96
Udgivelsesdato24 okt. 2016
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778538246
ISBN pdf9788778538253
ISBN epub9788778538260