Om forfatteren

Ronja Melissa Vistisen er uddannet professionbachelor i pædagogik fra University College campus Nordsjælland med speciale i kommunikation og relationer.

I forbindelse med studiet har Ronja boet, rejst og arbejdet et halvt år i New Zealand, hvilket har givet en høj grad af interkulturel kompetence og inspireret hende til at være endnu mere innovativ og nytænkende.

Ronja er forfatter, digter, kreativ sjæl og datter af en cirkusdirektør. Udover det er hun yderst velbevandret i sociale medier og ekspert i Snapchat, hvilket hun ønsker at bringe videre på en pædagogisk og lettilgængelig måde. Hun er i øjeblikket i gang med idéudviklingen af en børnebog.

Ronja bor på Vestsjælland med sin søn, sin kæreste og en grønlandsk slædehund.

Læs uddrag
Læs

Snapchat

Få mere ud af Snapchat

Snapchat er et socialt medie i form af en app, hvor du har mulighed for at sende såkaldte "snaps", der består af et billede eller et kort videoklip. Til forskel for andre sociale medier, som Facebook og Instagram, er snaps kun tilgængelige i 10 sekunder, hvorefter de destrueres.  Snapchat er dog ikke kun et medie, hvor du kan sende skøre selfies til vennerne – flere og flere virksomheder er også hoppet med på bølgen. Vi viser dig hvordan du kan udnytte appens kommercielle potentiale. 
40,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantal96
Udgivelsesdato12 jul. 2017
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778538963
ISBN pdf9788778538970
ISBN epub9788778538994