En hundrededel bedre

Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
168,75  DKK

Henrik er i Wien på et kunstnerophold, da han tilfældigt støder på Sara. Mødet bliver afgørende for dem begge. Henrik reevaluerer i løbet af ugen i Wien sin fortid, sin nutid og sin fremtid. Sara og Henrik tænder håbet om en fælles fremtid i hinanden, men de har begge ægtefæller og børn i Danmark, og Henrik har stadig mange refleksioner over sin barndom med kærlige, men fundamentalistisk indstillede forældre, for hvem det guddommelige kald stod over alt.

En hundrededel bedre er en roman om livet, kærligheden og troen på godt og ondt. En historie om forholdet mellem generationer, om skilsmisse og om at finde kærligheden og troen på fremtiden igen. Det er en historie om at gøre det så godt i livet, som man kan i forhold til sig selv og sine nærmeste.      

 

Uddrag af bogen 

Henrik tænkte på, at han nu var faldet for fristelsen, ligesom Ron Black var, dengang Henrik i sin barndom havde stået og luret og fået sit første kig ind i den seksuelle verden.

   Han var cirka på samme alder, som hans far var dengang. Han tænkte over, hvordan Johannes ofte havde set på seksualiteten som en kilde til fristelser og potentiel synd.

   Henrik så på Sara, der stadig lå og sov ved siden af ham i sengen. Den grønne kjole, som havde klædt hende så godt aftenen før, lå på gulvet ved siden af sengen, hvor han havde fået lov til at fjerne den fra hendes skuldre, så kjolen var faldet ned på gulvet, og hun havde stået og set dejlig ud i sine trusser og høje hæle.      

 

Om forfatteren 

MICHAEL SLOT PIHL (f. 1963) arbejder som skoleleder og sanger. Han har tidligere udgivet digtsamlinger, musicals, sangbøger og cd’er. En hundrededel bedre er hans første roman.

Udgave1
Trykt sideantal210
Udgivelsesdato02 mar. 2015
Udgivet afmellemgaard
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793305045
ISBN epub9788793305632
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu