Om forfatteren

Ashlee Vance (born 1977) is an American business columnist and author.

He is well known for his biography about Elon Musk entitled Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future. The book was released on May 19, 2015.

Læs uddrag
Læs

Elon Musk

Tesla, PayPal, SpaceX og jagten på en fantastisk fremtid

Få et unikt indblik i hverdagen og historien bag verdens vigtigste erhvervsleder, Elon Musk. Manden bag Tesla Motors. Erhvervslivets Iron Man.

Den utrolige beretning forestås af den erfarne teknologi-journalist Ashlee Vance. Bag firmaerne Tesla Motors, PayPal, SolarCity og SpaceX, står Elon Musk, hvilket gør ham til en af de mest driftige og mest succesfulde iværksættere i Silicon Valley. Bogen er skrevet med forfatterens eksklusive adgang til Elon Musk i utallige samtaler samt med hans familie og venner.

Det er beskrivelsen om en hård opvækst i Sydafrika til toppen af den internationale erhvervselite. Om en mand der ofte på randen af personlig ruin har revitaliseret et uddøende amerikansk industrielt produktionsapparat. Om nye innovative højder og anseelig modstand fra en etableret industri. Vance bruger fortællingen om Elon Musk til at udforske spørgsmålet: Er de skabende kræfter som skabte den moderne verden over et århundrede stadig konkurrencedygtige i en tid med kynisk massiv global konkurrence?

Elon Musk er en af de mest usædvanlige skikkelser i amerikansk erhvervsliv nogensinde – et nutidigt amalgam af ikoner som Thomas Edison, Henry Ford, Howard Hughes og Steve Jobs. En ultra-karismatisk leder som inspirerer med et radikalt syn på alt fra design til software, fossile brændstoffer og kunstig intelligens.

249,00  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal416
Udgivelsesdato12 nov. 2015
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778537539