Død kat sladrer ikke

Dette produktet er ikke tilgængeligt
For ti år siden forsvandt bankmanden Franklin Shore. Han efterlod alle sine penge og regnedes for død. Men nu hedder det sig pludselig, at Shore er vendt tilbage – og er ganske levende. Efterdønningerne af dette chok leder både til opdagelsen af et smart udtænkt check-falskneri – og til mord. Den mest indlysende mis­tænkte er Franklins bror, Gerald Shore, som er gået glip af arven efter Franklin.   

Da et nøglevidne forsvinder, mener politiet, at det er Franklin Shore, der er forsvundet, nu for anden gang. Perry Mason har to klienter, som han skal forsvare mod meget alvorlige anklager – Gerald Shore og Della Street, Masons egen sekretær …    

Og hvad har kattekillingen Ravøje med de gule øjne med det hele at gøre? 

Om forfatteren: Erle Stanley Gardner (1889-1970) amerikansk jurist og krimi­forfatter. Han var enormt produktiv – skrev bl.a. omkring firs romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effek­tive sekretær Della Street. Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Califor­nien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.   
Udgave1
Trykt sideantal260
Udgivelsesdato08 dec. 2014
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771288513
ISBN epub9788771289497
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu