Den store bog om tebrevsfoldning

Tasker, smykker og kort

Endelig er bind tre udkommet i serien om tebrevsfoldning. Det har været en længe ventet og ofte efterspurgt udgivelse, og nu er ventetiden overstået. Kirsten Gundersen er på banen igen med nye og kreative opskrifter på, hvordan noget, som mange betragter som affald, med lidt fingersnilde og tålmodighed kan forvandles til smukke og unikke brugsgenstande. 

Denne gang er hun i det festlige hjørne. Bogen er sprængfyldt med ideer til, hvordan man kan lave de flotteste tasker i en lang række spændende mønstre. Naturligvis er der også inspiration til, hvorledes man kan udfærdige matchende smykker, og skal man bruge et farvestrålende kort en hyggelig begivenhed, er der også gode råd til, hvordan man griber det an. Hver opskrift serveres med et indblik i, hvad der inspirerede den, og Gundersen følger trin for trin sine læsere gennem processen. Flotte farvebilleder krydrer udgivelsen, og letoverskuelige illustrationer understøtter opskrifterne.

Om forfatteren:

Kirsten Gundersen er født i Sorø i 1948, men har siden 1958 boet i Korsør. Oprindeligt tog hun en kontoruddannelse, men de kunstneriske impulser trængte sig på, og hun kastede sig derfor i stedet over undervisning i de kreative fag. Hun har haft en lang række udstillinger, både selvstændigt og som del af en lokal kunstnergruppe.

186,83  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal129
Udgivelsesdato04 jul. 2014
Udgivet afN/A
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793204157