Om forfatteren

Linda Castillo is an American author of novels including the New York Times bestselling Kate Burkholder series, which are a crime thrillers set in Amish country. She has also written numerous romance and romantic suspense novels.

Castillo is the recipient of awards including the Daphne du Maurier Award, the Holt Medallion, and a nomination for the RITA.

Castillo grew up in Arcanum, Ohio. She lives in Texas with her husband.

Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Bryd tavsheden

Tredje bog i serien med tidligere amishpige, nu politichef, Kate Burkholder som hovedperson.   

Linda Castillo har med god grund fundet sit danske publikum. Hun er en krimiforfatter på niveau med Karin Slaughter – og hun får konstant flere læsere.  

 Første bog i serien er Tvunget til tavshed og anden bog er Bøn om tavshed. Begge findes nu som store paperback.   

Slabaugh-familien er gode Amish-bønner, ydmyge og hårdtarbejdende og med fire børn og en stor familie. Da forældrene og onklen findes omkommet i deres lade, ser det ud til at være en tragisk ulykke; methangas forgiftning fra gylletanken forårsaget af dårlig udluftning. Men under det obligatoriske obduktion opdager retsmedicineren at et af ofrene er blevet såret i hovedet før døden indtraf, så noget tyder på, at noget er galt. Men hvem kunne være interesserede i at gøre Slabaugh-børnene forældreløse? Og er dette mord på en eller anden måde forbundet med en række chokerende had-forbrydelser mod Amishfolk, som har fundet sted for nylig?   

Kate Burkholder, som selv er opvokset som amish, er fast besluttet på at lade retfærdigheden ske fyldest og få fat i morderen. Eftersom den anden række forbrydelser bærer præg af at være had-forbrydelser, sender staten en efterforsker fra statspolitiet; John Tomasetti, som Kate har et langt og kompliceret forhold til. Sammen søger de en forbindelse mellem de kriminelle handlinger – og afdækker en mørk hemmelighed under det idylliske amishsamfunds overflade.
113,75  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave3
Trykt sideantal368
Udgivelsesdato02 okt. 2018
Udgivet afHr. Ferdinand
Sprogdan
ISBN trykt bog9788740052008
ISBN epub9788793166066
ISBN lydbog9788793323254