Om forfatteren

Mange fotointeresserede kender John Nyberg som HDR-teknikkens ivrige og varme fortaler, både herhjemme og i udlandet. På fotosites som istock.com, fotolia.com, sxc.hu og rgbstock.com henter fotoglade mennesker Johns billeder næsten 1.000 gange om dagen.

John har været aktiv med fotografering i mange år, og det er de mange praktiske erfaringer, der nu danner grundlaget for hans bøger om fotografering. Målet er ikke at skabe mesterfotografer, men at give inspiration og at gøre os alle sammen lidt bedre til at fange og fastholde lige netop det, vi gerne vil have på billedet.

På John Nybergs hjemmeside www.hdrfoto.dk kan du få flere fif og meget andet.

Læs uddrag
Læs

Bogen om digital fotografering for begyndere

Mange mennesker er glade for at kunne tage billeder af det, der betyder noget og er værd at huske på. Samtidig vil rigtig mange af disse mennesker rigtig gerne blive bedre til det, som kaldes digital fotografering. Og for rigtig mange mennesker kan dette være en stor udfordring – men det behøver det bestemt ikke at være! Med den bog, du sidder med i hånden, har digital fotografering aldrig været lettere. I modsætning til andre foto-bøger kræver denne bog intet forudgående kendskab til digital fotografering.

Den grundlæggende teknik bliver forklaret til bunds: alt fra objektiver, udstyr og kameratyper til fokus, landskabsfotografering og portrætfotografering (og meget mere) gennemgås.

Med digital fotografering kan du tage fantastiske billeder, og med denne bog bliver det endnu nemmere.
299,00  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato10 sep. 2014
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778535801