Læs uddrag
Læs

Babytegn - en håndbog

Babytegn fremmer ikke alene barnets sproglige udvikling, men styrker også den følelsesmæssige kontakt til barnet. Samtidig giver babytegn barnet mulighed for udtrykke sine ønsker og behov langt før, at barnet selv kan sige det med ord.

Det kan handle om at barnet vil have mere at drikke, noget særligt legetøj eller have andre børns drillerier til at stoppe.  

Babytegn er simpelt og let at lære. Dog samtidig revolutionerende i al sin enkelthed. Babytegn er en stor hjælp for ikke mindst barnet, som takket være simple og lette tegn pludselig bliver forstået. På et tidspunkt, hvor barnet nok forstår, men desværre endnu ikke formår med ord at udtrykke sine ønsker, følelser og behov.  

Babytegn er særligt værdifuldt for at forebygge konflikter og mobning. Det kan med fordel bruges såvel derhjemme som i dagpasningen.   Babytegn, eller rettere kaldet baby- og børnetegn, kan bruges fra barnet er 6 måneder gammel og helt op til barnet er 3-4 år.   Forældre, bedsteforældre, pædagoger, dagplejere og sundhedsplejersker kan få stor glæde af bogen.

Bogen er skrevet af  Vibeke Manniche, læge, Ph.d.. Vibeke bragte for over tyve år siden babytegn til landet inspireret af to amerikanske psykologer.  

111,75  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal52
Udgivelsesdato26 mar. 2015
Udgivet afForlaget LIVA
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793253100
ISBN epub9788793253124