Om forfatteren

Kristian Langborg-Hansen er en erfaren software-arkitekt og teknisk projektleder. Kristian har en brændende interesse for web og mobile teknologier og holder ofte foredrag om relaterede emner.

Kristian er forfatter til en lang række udgivelser hos Libris, bl.a. Godt i gang med Android tablet, Android Apps - uden programmering, Google Plus, HTML5 leksikon og PHP og MySQL.

Forfatterportrættet er taget af fotograf Stanislav Kalianov.

Læs uddrag
Læs

Android-apps til børn

  • Lær at få kontrollen over dit barns smartphone-forbrug
  • Grundig visuel indføring i opsætning af børnekonto 
  • Brug din gadget som læringsredskab
Guide til Android-Apps til børn

Som forælder kan det være svært at håndtere de udfordringer, den nye digitale verden stiller: Hvad kan du gøre for at børnesikre din smartphone eller tablet? Hvordan sikrer du sig, at børnene ikke overtager kontrollen med dine gadgets? Kan man i øvrigt bruge sin smartphone eller tablet til andet end underholdning for ungerne?

Alle disse spørgsmål besvares i dette hæfte. I første del får du en række gode råd til, hvordan du undgår problemer, når du låner din android-enhed ud til dine børn. Blandt andet forklares det, hvordan du opretter begrænsede brugerkonti. Ydermere er der hjælp at hente for de forældre, hvis børn allerede selv er indehavere af en smartphone eller tablet.

At finde gode, underholdende eller lærerige apps til dine børn kan være lidt af en udfordring. Derfor består det meste af dette hæfte af konkrete forslag til apps, du og dit barn kan drage nytte af. De falder inden for en række forskellige kategorier: Underholdning, lærerige apps, spil for flere og spil på ferien. Alle har de dog det tilfælles, at de er målrettet den yngste del af befolkningen, og at de er omhyggeligt udvalgt af forfatteren. 

99,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato09 sep. 2014
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778534460
ISBN epub8778534496 9788778534491