Lyt til uddrag
Lyt

Bøgely Røvly Lovely

Lix 14

Far pudser næse. Han siger, at han er glad for, at Bent og de andre passer på hende.
”Jeg er bange.” Julie tænker på Mark. Men hun siger ikke noget. Bent er glad for Mark. ”For dem derovre,” siger Julie så og peger ud ad vinduet. Mod Bøgely.” De har slået en pædagog ihjel.”
”Det er tyve år siden,” siger Bent.
”Nåeh ja, den sag,” siger far.
”Jeg fatter ikke, at de fik lov at fortsætte,” siger Bent. ”Jeg siger dig: There is something rotten …” Bent hvisker. Han laver store øjne og sukker.
Far laver også store øjne og hvisker: ”Er det rigtigt?”
”Desværre.” Bent sukker og ryster på hovedet.

Efter Julies familie er gået helt i opløsning, er hun flyttet ind på bostedet Rosenly. Det er ikke nemt. Men heldigvis møder hun både Zana og den smukke dreng overfor, som virker underlig bekendt.

Bøgely Røvly Lovely er en del af serien MELLEM_RUM, som er en ny serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren på pulsen. 

Mange unge med forskellige former for læsevanskeligheder synes, at de har svært ved at finde alderssvarende og fede bøger, der passer til dem. Og flere læseundersøgelser peger på, at de unge vil læse mere, hvis de selv kan bestemme, hvad de skal læse. Derfor har vi sammen med organisationen Læs for Livet været ude og interviewe en masse unge om, hvad de gerne vil læse. Bøgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og både indhold og form er højeste kvalitet. Overskuddet fra seriens første tre titler er doneret til Læs for Livet.

Alle bøgerne i serien har et lix-tal på mellem 10 og 15. Der er indtil videre udkommet ni bøger i serien.

56,25  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato07 jan. 2020
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN lydbog9788762519206