Karriere - kunsten at flytte sig

Karriere – kunsten at flytte sig er en fagbog, der henvender sig til fagprofessionelle, som går og overvejer deres karriere, og som ønsker at lære mere om deres karrierekompetencer og transitionsprocesser. Den er også skrevet til ledere, konsulenter og andre, der er engageret i karrierespørgsmål. Bogen indeholder mange cases, praktiske erfaringer, råd og redskaber til, hvordan man kan forstå og arbejde med karriereudvikling.  

Monika Janfelt er ekspert i karriere- og talentudvikling og har stor erfaring som rådgiver og underviser. Hun har en doktorgrad i historie fra Åbo Akademi i Finland og har været forsker, universitetslektor og HR-konsulent. Nu driver hun firmaet Moveo Nordic der har speciale i karriere- og talentudvikling for forskere, specialister og fagprofessionelle. 

”Monika Janfelt har skrevet en fremragende bog om karrierekompetencer. Hvad enten du vil flytte på dig selv eller hjælpe andre med det, så får du med hendes bog indsigten, eksemplerne og rammerne. Præcist og pragmatisk sætter hun ord på karrierens fænomener.” Frederik Iuel, Chefkonsulent Djøf.
280,31  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal240
Udgivelsesdato25 nov. 2019
Sprogdan
ISBN trykt bog9788799997305