Læs uddrag
Læs

Dåbsskeen

Hvad sker der med et menneske, der mister alt: sit firma, hjem og sin familie? Det var det, der skete for Per Davidsen. Der skal kræfter, vilje og energi til at gå ud for at finde sig selv, når hele ens platform er blevet revet væk under fødderne på en. Han valgte den enkle udvej at blive hjemløs. Der kunne han måske finde meningen med livet igen uden at miste sin værdighed. Han pakker sin plastikbærepose med få nogle ejendele, blandt andet sin dåbsske, og går ud i livet.    

Uddrag af bogen
Han gik så ind i et supermarked, når de åbnede, og købte et æble, et par rundstykker og en liter mælk. Han fik det i en plastikbærepose, som han tog med ud på toilettet, der på dette tidspunkt af døgnet var rent, og gjorde morgentoilette, skyllede æblet og grinede skævt til sig selv i spejlet. Denne manøvre med at skylle frugten, før han spiste den, var en lærdom, der sad i ham fra barndommen: Man spiser ikke frugt, der ikke er skyllet. Samtidigt havde han en mulighed for at bytte den plastikpose, han altid bar med sig med sine ting, til en ny, og så følte han sig opdateret.    

Om forfatteren
An’ Marie Bertam er født på Frederiksberg, men har boet sit voksne liv i Sverige. Hun er tekstil- og tegnekunstner og har gået på tegneskole i København, malerskole i Italien og væveskole i Malmø. Hun har altid skrevet eventyr, noveller og romaner for børn og voksne. Dåbsskeen er hendes anden roman.

Udgave1
Trykt sideantal132
Udgivelsesdato13 maj 2016
Udgivet afMellemgaard
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793420519
ISBN epub9788771900699