Læs uddrag
Læs

Sådan noget sker aldrig her

Rimms første sag

Sådan noget sker aldrig her er tilsyneladende en klassisk krimi, der skildrer politimandens opklaring af en kilden sag, kilden fordi den afslører råd i toppen af samfundet, og da ”samfundet” åbenbart ikke gør noget ved det, bliver det Rimms ubehagelige opgave at tage sig af det – og konsekvenserne af Rimms indgriben er da også for en dansk krimi temmelig ukonventionelle …   

Uddrag af bogen  
Så fik han øje på Rimm, der lå lidt derfra. Han gik hen og bøjede sig over Rimm og følte på hans puls. ”Hm! I live endnu,” mumlede han. ”Jeg må hellere sikre mig helt …” Han gik tilbage til Bording og tog hans pistol ud af hånden på ham og gik tilbage mod Rimm. ”STOJ!” Ole stivnede. Det russiske ord for STANDS var ikke noget, man glemte. Han rørte sig ikke. ”Lad pistolen falde ned!” Ole adlød. Pistolen landede på gulvet ved siden af Rimm. ”Og så pistolen i lommen! …Ganske forsigtigt! …” Ole skævede om mod stemmen. ”Ja, se bare på mig!” lød den fremmedes stemme opmuntrende. Ole vendte sig langsomt, så han kunne se manden i døren. Men mest så han maskinpistolen, der var rettet mod ham.   

Om forfatteren 
JENS HOSTRUP har gennem et liv med forskelligartede arbejdsforhold som landarbejder, chauffør, militærmand, forretningsmand, lærer, maler/grafiker og forfatter erhvervet sig et omfattende livsgrundlag med tilhørende erfaringer, ærgrelser og glæder at trække på til sine fritvoksende og fabulerende skrøner.
Udgave1
Trykt sideantal240
Udgivelsesdato18 jun. 2018
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793692459
ISBN epub9788772180069