Pip og Gok - i de danske skove

Fra 3 til 8 år.   
Egnet til højtlæsning.   
Pakket ind i de smukkeste tegninger.   
Samtidig lærdom om skovens dyr.     

Pip og Gok, bogens hovedpersoner, den legesyge og lidt reserverede svenske elg og den skønne og snarrådige danske ræv, kommer ud for mange oplevelser.   
Men da de vil interagere med menneskene, går det galt.   
Se, hvordan de klarer skærene.   

Om forfatteren 
Ivonne Cadovius har en karriere som skuespiller, elitecoach og skribent. Hun har forfattet en række underholdende krimikomedier samt adskillige børneforestillinger fyldt med sang og musik. Ud over sit mangeårige virke som teaterleder for Teatret bag Kroen optrådte hun otte år som bakkesangerinde i Bakkens Hvile. Hun har tidligere udgivet novellesamlingen 29 perler med kant og krimien Overlægen

Helle Harbou er uddannet tegner og grafiker fra Danmarks Designskole og animationsinstruktør fra Den Danske Filmskole. Hun har arbejdet som formgiver inden for mange kunstneriske områder, heriblandt som baggrunds- og figurdesigner til utallige animationsfilm. Det grafiske udtryk indbefatter også arbejdet med forskellige former for kunsttryk, herunder linoleumstryk, litografi og stregætsninger. Sideløbende med det grafiske arbejde har hun eksperimenteret med keramisk formgivning i form af skulpturer og krukker i stentøjsler.
127,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal64
Udgivelsesdato17 nov. 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788776085278