Sort sejl

En ensom sejlbåd driver på bølgerne i skærgården udenfor Stockholm. Da søredderen Annika går om bord, er der helt tomt. Båden er forladt. Har den revet sig løst? Ankeret er trukket op, og alle tove er på plads. Hvad er der sket? Varmen dirrer i luften, da Joanna står på molen og kigger ud over lystbådehavnen. Hun skal sejle et par dage med sin storebror Zack. Med sig ombord bærer hun en tung sorg. Kan havet og samværet med broren hele hende? Det bliver nogle stegende varme sommerdage på havet, som kommer til at ændre alt.

Sort sejl er en kontrastfyldt, atmosfærisk krimi med Stockholms smukke skærgård som baggrund, og bind 1 i Rebecka Aldéns nye serie Søredderne.

Rebecka Aldén er egentlig uddannet journalist og har arbejdet som leder for flere af de store svenske blade.  Hun debuterede i 2009 med Skriget fra en kernefamilie, der er en debatbog, ikke en krimi – men har siden udgivet flere velmodtagne nogle af slagsen. I dag er hun freelancer og bl.a. en afholdt moderator på den store svenske krimifestival Crimetime. Sort sejl er allerede inden udgivelsen i Sverige solgt til en række lande.
203,08  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal380
Udgivelsesdato09 jun. 2023
Udgivet afGutkind
Sprogdan
ISBN trykt bog9788743404477