Ordet er dit, Elevbog

Fokus på mundtlighed i 7.-8. klasse

Ordet er dit. Fokus på mundtlighed i 7.-8. klasse er et undervisningsmateriale, der beskæftiger sig med danskfagets mundtlige tekster.

Materialet sætter spot på en eksplicit undervisning i mundtlighed. Eleverne præsenteres for en række mundtlige tekster og introduceres til relevante redskaber og fagbegreber, som de skal bruge i arbejdet med at undersøge teksterne og i deres egne produktioner af mundtlige tekster.

Materialet opstiller konkrete læringsmål for hvert kapitel, ligesom der i alle kapitler arbejdes med elevenes respons og evaluering. I elevbogens første kapitel er der fokus på stemme og kropssprog, og herefter tager de enkelte kapitler fat på disse mundtlige teksttyper: fortællingoplæsningsamtale og debat og fremlæggelse.

Lærervejledningen består af en gennemgang af materialets teoriramme, en udfoldet kapitel-for-kapitel-vejledning samt supplerende arbejdsark.

På dansklf.dk/ordet (under fanen webmaterialer) findes videoer og lydfiler. Eleverne kan tilgå disse direkte fra elevbogen via QR-koder.

Ordet er dit. Fokus på mundtlighed er ligeledes udarbejdet til 3.-4. klasse og 5.-6. klasse. Alle tre materialer kan anvendes uafhængigt af hinanden, da de hver især giver en grundig indføring i arbejdet med mundtlighed.

Materialet til 5.-6. klasse vandt 2. præmien ved kåringen af Danmarks bedste undervisningsmiddel i 2017.

295,31  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal88
Udgivelsesdato12 nov. 2018
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772110578