Tre søstre

 Fortsættelsen af Tatovøren fra Auschwitz og Cilkas rejse. De to romaner har tilsammen solgt 15 millioner eksemplarer på verdensplan. 

Ny roman fra New York Times bestsellerforfatter, Heather Morris: en fortælling om familie, mod og overlevelse. Inspireret af en sand historie.    

Pressen skriver:
”Tre Søstre er en gribende, hjerteskærende men samtidig opløftende fortælling om styrke, mod og søsterkærlighedens ubrydelige bånd.”
 - Christy Lefteri, forfatter til bestselleren Biavleren fra Aleppo    

"Utroligt inspirerende ... Jeg anbefaler bogen på det varmeste!"
- Bogblogger 

"Jeg er helt tom for ord. Bogen er en af de mest hjerteskærende, jeg nogensinde har læst. Den knuste mit hjerte."
- Annemorsbogblog

"Barsk og bevægende roman."
- Lektørudtalelse


 CIBI. MAGDA. LIVIA  
Deres historie vil knuse dit hjerte
Deres rejse vil give dig nyt håb
Deres navne vil blive husket    

Da de var små piger gav Cibi, Magda og Livia deres far et løfte – at de ville blive sammen lige meget, hvad der end skete. Flere år senere, bliver den kun 15-årig Livia beordret til Auschwitz af nazisterne. Cibi, der selv kun er 19 år, mindes løftet til deres far og følger med Livia, fast besluttet på at beskytte hende, eller dø sammen med hende. Sammen kæmper de for at overleve og udstår utænkelige grusomheder og lidelser.  

17-årige Magda bliver tilbage sammen med deres mor og bedstefar. Når nazisterne kommer for at hente venner og familier, gemmer de sig på naboens loft eller ude i skoven. For en tid undslipper hun, men bliver til sidst taget til fange.

De tre søstre bliver genforenet i Auschwitz-Birkenau, og ligesom de gav deres far et løfte, giver de nu hinanden et nyt løfte: at de vil overleve.

Tre Søstre er en fortælling om håb og om at finde kærlighed i en af de mørkeste perioder i vores historie.
228,71  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal442
Udgivelsesdato04 nov. 2022
Udgivet afAronsen
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794008525