Spejlbillede

Fortælling i afsnit

Fortællinger fra et liv levet fra barn til voksen: Bogen omhandler oplevelser, sansninger og erfaringer, som de kan tilgå en dreng, ung mand og voksen i mødet med tilværelsens mangfoldighed. Den henvender sig til flere generationer på samme tid med en diskussion om livsværdier, og hvad det kommer an på!       

Uddrag af bogen 
Oplevelsen i kælderen havde dybe traumatiske konsekvenser, og da jeg senere på dagen kom tilbage til vores lejlighed for at spise frokost, måtte jeg fortælle nogen om hændelsen. Min moders ansigt tog en overraskende form, næsten som en maske af væmmelse, og så sagde hun kort til mig, at det skulle jeg ikke gøre igen. Min far sad med avisen inde i stuens fjerneste krog, og hun tilføjede, at jeg ikke skulle fortælle det til andre.           

Om forfatteren 
Eilert Lautrup (f. 1949 i Skive) er uddannet cand.mag. fra Aarhus Universitet i Nordisk Sprog og Litteratur samt Dansk og Europæisk Kunsthistorie. Ansat i gymnasieskolen i 37 år som lektor i fagene dansk og billedkunst og inspektor for skolens bogdepot, AV-samling, redaktør for skolens informationsmateriale. 
127,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal128
Udgivelsesdato21 nov. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775757886