Den skjulte vej

”Det siges, at kelternes magi døde ud …” Leija kan ikke slippe tankerne fra den artikel, hun har læst. Er der stadig mytiske væsner gemt i de tågeklædte bakker mod vest? Folk, der kan huske historierne om slottet i dets storhedstid, hvor keltiske og nordiske riddere blev uddannet til at beskytte deres lande? Hun må se stedet med egne øjne. Billetten bliver bestilt, og hun skal på eventyr! Det ser ud til, at en profeti venter på netop hende. Gåderne hober sig op, og nogen gør alt, hvad der står i deres magt, for at forhindre hende i at opdage sandheden. Den skjulte vej inviterer læseren ind i en verden fuld af eventyr, kærlighed og magiske væsener.

Uddrag af bogen
Hendes tanker vandrede videre mod det eventyr, hun lige havde taget hul på. Selvom hun var velbevandret i det moderne, men stadig keltiske folk, der boede i den irske landsby, vidste hun ikke, hvordan hun ville blive modtaget. Det var en ting at læse om et folk, men noget helt andet at se og opleve dem med egne øjne. Hun stoppede et øjeblik og rettede på sit tøj. Hun følte sig alt andet end præsentabel efter sin ugelange vandring. Hendes mørke hår var bundet op i en lang fletning, der nu mere kunne ligne en fuglerede, med strå og hårnåle. Snart slap hun tankerne om sit udseende og fortsatte i stedet med at fokusere på sin opgave. Hun havde begivet sig ud på et eventyr ud for at finde sig selv, eller rettere sagt, for at søge svar. Svar på noget, hun endnu ikke var sikker på. Vejene havde af en eller anden grund ført hende til Irland. Der var noget her, der ventede på hende, noget hun skulle opleve, hun følte det.

Om forfatteren 
Rebecca Dahlgren er svensk forfatter, hestetræner og ridelærer. Hun har tidligere udgivet bøger om hestedressur, men debuterer nu med romanen Den skjulte vej.
211,21  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal246
Udgivelsesdato20 maj 2022
Udgivet afMellemgaard
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775754984