Intermezzo på Den Spanske Trappe

En kvindelig dansk læge tager ophold i Mexico. Hun bliver forelsket i en mexicansk mand og bliver gravid, og han er faderen. Hun tager hjem og indleder et hurtigt forhold med sin kæreste, de bliver gift, og hun føder en datter, som kæresten tror, han er far til. Datteren vokser op. Hun læser arkæologi i Rom og oplever et overfald og begynder herefter at skjule sit ansigt i en rød hætte. Hun sidder tit på Den Spanske Trappe i Rom. En mand dukker op, og han falder for hende. Han tror, hun er udlænding, men det viser sig, at begge er danskere. Hendes tidligere mand bor i Afrika. Hendes søster rejser ned til ham og bliver forelsket i svogeren. Den oprindelige mexicanske far dør, og hun arver ham, og dermed får hun bekræftet, at hun er hans barn, hvilket hun ikke vidste på forhånd. Moderens ring, som hun har arvet, åbnes og bekræfter et foto af moderen og den oprindelige mexicanske far. Begge søskende vies samme dag.

Uddrag af bogen
Nervøsiteten steg op i hende. Hun mærkede varmen i sine kinder. Han ville ringe om en halv time. Hvorfor skulle han finde på noget? tænkte hun. Han var en flot fyr, men det var ikke sikkert, der lå mere bag. Hans kone med sit handicap kunne ikke deltage. Hun stod måske bag indbydelsen? Da faderen ringede, igen havde hun sit svar klar. I de følgende måneder blev hun meget forelsket. Det var naturligvis i manden fra toppen. Faderen til det syge barn. Hun vidste, at han var gift. Hun havde jo selv hilst på hans kone. Hun havde forsøgt at afvise ham. Han var dog fortsat med at kontakte hende. De havde i de følgende måneder af hendes ophold i Mexico mange intime møder.           

Om forfatteren 
Jørgen Løvgret har rejst meget rundt i verden og har blandt andet besøgt de lande, der indgår i romanen. Han har en evne til at grave sig lidt dybere ned i de små oplevelser fra disse steder og søge følelser og kærlighedssituationer i den lokale befolkning.
186,83  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal232
Udgivelsesdato22 apr. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775754557